Zpracování masa pro 3. ročník SOU

Chci si vypůjčit

Hlavní část učebnice je věnována technologiím zpracování masa v masném průmyslu, včetně výroby konzerv, polotovarů a zpracování tuků. Samostatné kapitoly pak pojednávají o zpracování drůbeže ryb a zvěřiny.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Otakar Kolda
Další autoři
Karel Zelinka
Vladimír Kubíček, výroba masa
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
101 s. : il. ; 30 cm
Vydáno
Praha : Sobotáles, 1997
Vydání
3., upr. vyd., v Sobotáles vyd. 2.
Témata
ISBN
80-85920-29-8
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
PK-N-0033.532