Hygiena a technologie mrazírenských a rybích výrobků

Chci si vypůjčit

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Zdeněk Matyáš, 1923-2002
Další autoři
Josef Holec, 1928-
Josef Pavlíček, hygiena potravin
Vysoká škola veterinární v Brně (1969-1992)
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
ii, 292 s. : il., tab., grafy ; 29 cm
Vydáno
Praha : Státní pedagogické nakladatelství, 1990
Vydání
1. vyd.
Popis jednotky
300 výt.
ISBN
80-85114-73-9

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
4-0966.303
Absenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
4-0966.303
Absenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
4-0966.303
Absenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
4-0966.303
Absenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
4-0966.303