Základy konservace potravin : učebnice pro vysoké školy chemicko-technologické

Chci si vypůjčit

Vysokoškolská učebnice podává podrobný výklad o látkovém složení potravin a jeho změnách při konservaci, o mikrobiologických činitelích rozkladu potravin, obraně proti nim a o různých metodách konservace v průmyslovém měřítku.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Vladimír Kyzlink, 1915-2008
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
534 s. : il. ; 8°
Vydáno
Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1958
Vydání
1. vyd.
Edice
Řada potravinářské literatury
Témata
Bibliografie
Obsahuje bibliografii
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 24 hodin
2-0397.768