Význam hořčíku pro výživu rostlin, zvířat a člověka : (studijní zpráva)

Chci si vypůjčit

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Další autoři
Jan Baier, 1926-1999
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
54 s. : il. ; 20 cm
Vydáno
Praha : Ústav zemědělských a potravinářských informací, 1996
Edice
Studijní informace. Rostlinná výroba
Témata
Popis jednotky
Náz. a podnáz. též angl. - Bibliogr. - Souhrn angl.
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Jen do studovny
volné MZK Sklad / do 1 hodiny 2-1037.759