Pochoutky z brambor

Chci si vypůjčit

Soubor předpisů pro přípravu bramborových polévek, předkrmů, hlavních jídel, příkrmů, salátů, moučníků a pečiva, doplněný bramborovými specialitami světové kuchyně, mezinárodním slovníčkem bramborové kuchyně a slovníčkembramborových salátů v zahraniční kuchyni. Všechny uvedené předpisy jsou vyčísleny pro 4-5 osob.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Maryna Klimentová, 1905-1987
Další autoři
Svatopluk Štampach
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
229 s.
Vydáno
Praha : Státní zdravotní nakladatelství, 1968
Vydání
1.vyd.
Témata
Popis jednotky
Dostupné též v digitální podobě v aplikaci Kramerius

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
1-0612.789
Absenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
PK-0052.153