Krmíme zdravě a ekonomicky

Chci si vypůjčit

V první části se autoři zabývají složením krmiv, jejich stručnou charakteristikou a funkcí živin. Dále následuje přehled krmiv, jejich rozdělení. V druhé části je popsaná výživa a krmení jednotlivých druhů a kategorií zvířat. Poslední stať se zabývá vlivem výživy a krmení zvířat na jejich zdravotní stav.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Václav Jambor, 1927-1998
Další autoři
Zdeněk Veselý, 1924-2008
Zbyněk Hraba, 1960-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
142 s. : tab., grafy, schémata ; 21 cm
Vydáno
Praha : Brázda, 1992
Vydání
1. vyd.
Edice
Podnikáme s Brázdou
Témata
Popis jednotky
Dostupné též v digitální podobě v aplikaci Kramerius
ISBN
80-209-0230-9

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-0985.293