Hygiena potravin : celostátní učebnice pro vysoké školy. 1., Maso a masné výrobky
První svazek několikadílné učebnice jedná o hygienických zásadách při průmyslovém zpracování masa a objasňuje chemické, fyzikálně chemické, mikrobiologické a jiné pochody, které probíhají v normálních i rozkládajících se nebo jinak porušených potravinách. Druhý díl je věnován hygieně mléka a mléčných výrobků, třetí … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 629 s., obr. příl. : il. ; 8°
- Vydáno
-
Praha :
Státní zemědělské nakladatelství,
1965
- Vydání
- 1. vyd.
- Edice
- Živočišná výroba (Státní zemědělské nakladatelství)
- Popis jednotky
- 1000 výt.
- Bibliografie
- Obsahuje bibliografii
- Navrhnout k digitalizaci
- Navrhnout k digitalizaci