Hygiena potravin : celostátní učebnice pro vysoké školy. 1., Maso a masné výrobky

Chci si vypůjčit

První svazek několikadílné učebnice jedná o hygienických zásadách při průmyslovém zpracování masa a objasňuje chemické, fyzikálně chemické, mikrobiologické a jiné pochody, které probíhají v normálních i rozkládajících se nebo jinak porušených potravinách. Druhý díl je věnován hygieně mléka a mléčných výrobků, třetí celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Zdeněk Matyáš, 1923-2002
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
629 s., obr. příl. : il. ; 8°
Vydáno
Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1965
Vydání
1. vyd.
Edice
Živočišná výroba (Státní zemědělské nakladatelství)
Popis jednotky
1000 výt.
Bibliografie
Obsahuje bibliografii
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
HP2
DEN
2-0543.554