Přeskočit na obsah
Schránka:
0
položek
Schránka
(Plná)
Registrace
Přihlášení
Jazyk
English
Čeština
Hygiena potravin a surovin živ...
Ve všech polích
Ve všech polích (bez plných textů)
Název
Autor
Téma
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Geografické vyhledávání
Hygiena potravin a surovin živočišného původu
Chci si vypůjčit
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor
Zdeněk Matyáš, 1923-2002
Typ dokumentu
Knihy
Vydáno
Brno,
1969
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci
Jednotky
Metadata
Jednotky
Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se
přihlásit
.
Dostupnost
Stav
Oddělení
Sbírka
Umístění
Více informací
Poznámka
Signatura
Absenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
4-0620.879
Pro správnou funkci je třeba mít zapnutý JavaScript.
Zobrazit citace
Poslat e-mailem
Exportovat záznam
Exportovat jako MARC
Exportovat jako MARCXML
Exportovat jako RDF
Exportovat jako RIS
Exportovat jako BIBFRAME
Exportovat jako stručný záznam pro tisk
Exportovat jako úplný záznam pro tisk
Trvalý odkaz
Přidat do oblíbených
Sdílet záznam
Vložit do schránky
Odstranit ze schránky
Podobné
Hygiena potravin : celostátní učebnice pro vysoké školy. 1., Maso a masné výrobky
Zdeněk Matyáš, 1923-2002
Hygiena výroby a distribuce potravin
Zdeněk Matyáš, 1923-2002
Analýza nebezpečí a kritické kontrolní ochranné body HACCP [Hazard analysis critical control points] : Praktická příručka k zabezpečení zdravotní a hygienické nezávadnosti potravin pro výrobce, prodejce a kontrolní instituceZdeněk Matyáš.
Zdeněk Matyáš, 1923-2002
Vybrané kapitoly z hygieny a technologie masa jatečných zvířat a drůbeže
Zdeněk Matyáš, 1923-2002
Příručka pro prohlížitele jatečných zvířat a masa
Gustav Schlée, 1927-2006