Česká zima a sváteční stůl : 100 receptů

Chci si vypůjčit

V úvodu se vypráví o zimních zvycích, o koledě a masopustních slavnostech. Výběr starých předpisů zahrnuje rybí polévky, přípravu ryb, drůbeže, zvěřiny a bezmasých jídel i osvědčené předpisy na cukroví. Recepty pro slavnostnípříležitost seznamují mj. s různou úpravou hovězího, telecího a vepřového masa. Jídla v alobalu celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Ladislav Koreček
Další autoři
Daniela Fialová
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
64 s., obr. příl.
Vydáno
Praha : Avicenum, 1970
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
PK-0059.456