Konzervace pícnin

Chci si vypůjčit

Příručka, určená vedoucím a výrobním pracovníkům zemědělského podniku, uvádí teoretické principy konzervace a podává technickoekonomickou charakteristiku jednotlivých pícních plodin jako základních zdrojů a surovin pro konzervaci. Popisuje organizaci pracovního procesu při sušení a silážování, provádí komplexní hodnocení a celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Alois Slabý, 1931-2008
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
319 s.
Vydáno
Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1965
Vydání
1. vyd.
Bibliografie
Obsahuje bibliografii
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
HP2
DEN
2-0534.905