Pastevní technika

Chci si vypůjčit

Pokyny, zkušenosti a údaje k zvyšování a zlevňování produkce krmiv a ozdravování velkochovů hospodářských zvířat organizací pastvy v jednotlivých oblastech, podle zdravotních a ekonomických podmínek i teoretických zásad a principů.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
František Nágl
Další autoři
Ivan Rais
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
407 s.
Vydáno
Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1961
Vydání
1. vyd.
Edice
Zemědělská výroba
Bibliografie
Obsahuje bibliografii
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 24 hodin
2-0454.501
Absenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 24 hodin
2-0454.501