Žampióny : pěstování a kuchyňská úprava

Chci si vypůjčit

První část knížky přináší základní informace o pěstování žampiónů, o jejich morfologii a ekologii. Druhá část seznamuje s tradičními způsoby pěstování a třetí s moderními metodami výroby žampiónů. Závěrečná část pojednává odomácí a průmyslové konzervaci žampiónů a obsahuje řadu předpisů k jejich kuchyňské úpravě.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Miloslav Staněk, 1924-1987
Další autoři
Miroslav Smotlacha, 1920-2007
Alois Hovadík, 1921-2017
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
229 s.
Vydáno
Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1969
Vydání
1. vyd.
Edice
Rostlinná výroba (Státní zemědělské nakladatelství)
Bibliografie
Obsahuje bibliografii

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
1-0629.563