O koření

Chci si vypůjčit

Každý jen trochu známější druh koření je zde podrobně zpracován.Má zde svou historii,význam výskyt i kuchyňské použití.Na závěr konkrétní recepty s tímto kořením.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jan Dienstbier, 1940-
Další autoři
Alena Vlčková, 1942-2011
Viktoria Ban-Jiránková, 1952-
Miroslav Jiránek, 1951-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
183, 8 s. : il. ; 24 cm
Vydáno
Praha : Lidové nakladatelství, 1986
Vydání
1. vyd.
Edice
Klub přátel sovětské literatury
Popis jednotky
100000 výt.
Obsahuje rejstřík
V příl.: 10. jubilejní ročník KPSL 1988
Frontispis
Neprodejná členská prémie

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-0913.767