Pivovarství

Chci si vypůjčit

Publikace, zabývající se komplexně pivovarskou technologií, vychází nejen z dlouholeté zkušenosti obou autorů, ale i ze studia dostupné zahraniční literatury. Kromě pojednání o pivovarských surovinách popisuje jednotlivé výrobní operace a zařízení a podrobně probírá i stáčecí techniku. K závěrečné kapitole o hotovém pivu, jeho celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
František Hlaváček, 1893-1967
Další autoři
Alois Lhotský, 1904-1992
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
483 s. + 3 l. příl. ; 8°
Vydáno
Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1966
Vydání
1. vyd.
Edice
Řada potravinářské literatury
Popis jednotky
Obálka a vazba Jiří Otava
1700 výt.
Bibliografie
Obsahuje bibliografie
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
HP2
DEN
2-0568.683