Dietní systém pro nemocnice

Chci si vypůjčit

Publikace vytyčuje hlavní zásady moderní léčebné výživy a československého dietního systému, uvádí hlavní indikace, složení, charakteristiku a zásady technologické úpravy jednotlivých diet a rozebírá ekonomické aspekty dietního stravování v nemocnicích. Druhé vydání, kterému předcházely komplexní prověrky v nemocnicích různých celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Přemysl Doberský, 1918-1983
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
732 s. : il. ; 8°
Vydáno
Praha : Státní zdravotnické nakladatelství, 1968
Vydání
2., přeprac. a rozš. vyd.
Popis jednotky
Obsahuje rejstřík
1500 výt.
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

MARC

LEADER 00000nam a22000002a 4500
001 000149261
003 CZ BrMZK
005 20130827141649.0
007 ta
008 950101s1968 xr a f 000 0 cze d
015 |a cnb000424508 
035 |a (OCoLC)42155095 
040 |a ABA001  |b cze  |c ABA001  |d BOA001 
080 9 |a 613.24:362.119(083.1) 
100 1 |a Doberský, Přemysl,  |d 1918-1983  |7 jk01022400  |4 aut 
245 1 0 |a Dietní systém pro nemocnice /  |c Přemysl Doberský ... [et al.] 
250 |a 2., přeprac. a rozš. vyd. 
260 |a Praha :  |b Státní zdravotnické nakladatelství,  |c 1968 
300 |a 732 s. :  |b il. ;  |c 8° 
500 |a Obsahuje rejstřík 
500 |a 1500 výt. 
910 |a BOA001  |b 2-0612.776 
990 |a BK 
991 |b 201308 
996 7 |b 2619953971  |c 2-0612.776  |l HP2  |r DEN  |n 17  |w 000149261  |u 000010  |a 1  |e BOA001  |j MZK50  |s A  |t BOA001.MZK01000149261.MZK50000149261000010