Dietní systém pro nemocnice
Publikace vytyčuje hlavní zásady moderní léčebné výživy a československého dietního systému, uvádí hlavní indikace, složení, charakteristiku a zásady technologické úpravy jednotlivých diet a rozebírá ekonomické aspekty dietního stravování v nemocnicích. Druhé vydání, kterému předcházely komplexní prověrky v nemocnicích různých … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 732 s. : il. ; 8°
- Vydáno
-
Praha :
Státní zdravotnické nakladatelství,
1968
- Vydání
- 2., přeprac. a rozš. vyd.
- Popis jednotky
- Obsahuje rejstřík
1500 výt. - Navrhnout k digitalizaci
- Navrhnout k digitalizaci
MARC
LEADER | 00000nam a22000002a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 000149261 | ||
003 | CZ BrMZK | ||
005 | 20130827141649.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 950101s1968 xr a f 000 0 cze d | ||
015 | |a cnb000424508 | ||
035 | |a (OCoLC)42155095 | ||
040 | |a ABA001 |b cze |c ABA001 |d BOA001 | ||
080 | 9 | |a 613.24:362.119(083.1) | |
100 | 1 | |a Doberský, Přemysl, |d 1918-1983 |7 jk01022400 |4 aut | |
245 | 1 | 0 | |a Dietní systém pro nemocnice / |c Přemysl Doberský ... [et al.] |
250 | |a 2., přeprac. a rozš. vyd. | ||
260 | |a Praha : |b Státní zdravotnické nakladatelství, |c 1968 | ||
300 | |a 732 s. : |b il. ; |c 8° | ||
500 | |a Obsahuje rejstřík | ||
500 | |a 1500 výt. | ||
910 | |a BOA001 |b 2-0612.776 | ||
990 | |a BK | ||
991 | |b 201308 | ||
996 | 7 | |b 2619953971 |c 2-0612.776 |l HP2 |r DEN |n 17 |w 000149261 |u 000010 |a 1 |e BOA001 |j MZK50 |s A |t BOA001.MZK01000149261.MZK50000149261000010 |