Dietní systém pro nemocnice

Chci si vypůjčit

Publikace vytyčuje hlavní zásady moderní léčebné výživy a československého dietního systému, uvádí hlavní indikace, složení, charakteristiku a zásady technologické úpravy jednotlivých diet a rozebírá ekonomické aspekty dietního stravování v nemocnicích. Druhé vydání, kterému předcházely komplexní prověrky v nemocnicích různých celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Přemysl Doberský, 1918-1983
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
732 s. : il. ; 8°
Vydáno
Praha : Státní zdravotnické nakladatelství, 1968
Vydání
2., přeprac. a rozš. vyd.
Popis jednotky
Obsahuje rejstřík
1500 výt.
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
HP2
DEN
2-0612.776