Konservace potravin : základy a způsoby dlouhodobého uchovávání ovoce, zeleniny a masa : určeno stř. a vyš. kádrům konservárenského prům. a studentům na vys. a odb. školách
V jednotlivých kapitolách knihy seznamuje autor s principem a účelem konservace potravin, probírá konservárenské suroviny a jejich látkové složení, pojednává o vnějších nemikrobiálních činitelích změn potravin i o mikrobiálních činitelích rozkladu a uvádí obranné prostředky proti nim.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 407 s., příl. : il. ; 8°
- Vydáno
-
Praha :
Státní nakladatelství technické literatury,
1954
- Vydání
- 1. vyd.
- Edice
- Řada potravinářské literatury
- Popis jednotky
- Věcný rejstřík
2000 výt. - Bibliografie
- Obsahuje bibliografii a rejstřík
- Navrhnout k digitalizaci
- Navrhnout k digitalizaci
Jednotky
Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Poznámka | Signatura | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Prezenčně
|
Načítá se…
|
MZK
|
Sklad / do 24 hodin
|
2-0325.685 | ||||
Absenčně
|
Načítá se…
|
MZK
|
Sklad / do 24 hodin
|
2-0325.685 | ||||
Prezenčně
|
Načítá se…
|
MZK
|
Sklad / do 24 hodin
|
TK-0052.776 |