Konservace potravin : základy a způsoby dlouhodobého uchovávání ovoce, zeleniny a masa : určeno stř. a vyš. kádrům konservárenského prům. a studentům na vys. a odb. školách

Chci si vypůjčit

V jednotlivých kapitolách knihy seznamuje autor s principem a účelem konservace potravin, probírá konservárenské suroviny a jejich látkové složení, pojednává o vnějších nemikrobiálních činitelích změn potravin i o mikrobiálních činitelích rozkladu a uvádí obranné prostředky proti nim.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Vladimír Kyzlink, 1915-2008
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
407 s., příl. : il. ; 8°
Vydáno
Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1954
Vydání
1. vyd.
Edice
Řada potravinářské literatury
Popis jednotky
Věcný rejstřík
2000 výt.
Bibliografie
Obsahuje bibliografii a rejstřík
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 24 hodin
2-0325.685
Absenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 24 hodin
2-0325.685
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 24 hodin
TK-0052.776