Potravinářská biochemie : ... učebnice pro vysoké školy chemickotechnologické

Get it

Vychází z obecné biochemie a podrobně rozvádí ty ůseky, které mají zvláštní význam pro potravinářskou biochemii. Nově zpracovává zejména kapitoly o enzymech, nukleových kyselinách, molekulární genetice, principech látkovépřeměny, biologických oxidacích a o jednotlivých typech metabolismu.

Saved in:

Bibliographic Details

Main Author
Vladislav Šícho, 1923-1977
Other Authors
Zdeněk Vodrážka, 1927-2015
Blanka Králová, 1936-2019
Document Type
Books
Physical Description
360 s.
Published
Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1981
Edition
2., dopln. a přeprac. vyd.
Item Description
3200 výt.
Bibliography
Obsahuje bibliografii

Holdings

Help
You have to be logged in for creating requests.
Availability Status Department Collection Location Description Note Call #
In-house only
Loading…
Sklad H1
Sklad / do 24 hodin
HS212 2-0620.958-81