Potravinářská biochemie : ... učebnice pro vysoké školy chemickotechnologické
Vychází z obecné biochemie a podrobně rozvádí ty ůseky, které mají zvláštní význam pro potravinářskou biochemii. Nově zpracovává zejména kapitoly o enzymech, nukleových kyselinách, molekulární genetice, principech látkovépřeměny, biologických oxidacích a o jednotlivých typech metabolismu.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 360 s.
- Vydáno
-
Praha :
Státní nakladatelství technické literatury,
1981
- Vydání
- 2., dopln. a přeprac. vyd.
- Popis jednotky
- 3200 výt.
- Bibliografie
- Obsahuje bibliografii
Cíl | Přístupnost | Odkaz | Zdroj odkazu |
---|---|---|---|
Digitální knihovna | DNNT: Dostupné pro registrované | Digitalizovaný dokument | Moravská zemská knihovna v Brně - Kramerius |
Digitální knihovna | DNNT: Dostupné pro registrované | Digitalizovaný dokument | Národní digitální knihovna |