Základy konzervace potravin

Chci si vypůjčit

Publikace shrnuje základní poznatky o zásadách a způsobech konzervace. Pojednává o látkovém složení a spontánní vzájemné reakci složek neúdržných potravin, o reakci látkových složek neúdržných potravin s cizorodýmilátkamiprostředí a obraně proti těmto reakcím. Objasňuje původce mikrobních změn, jejich životní podmínky a celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Vladimír Kyzlink, 1915-2008
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
513, [1] s. : obr., fot. a tb. ; 8°
Vydáno
Praha : SNTL, 1980
Vydání
2., přeprac. vyd.
Popis jednotky
Obálka a vazba: Karel Wick
Určeno [také] pro stud. odb. a vys. škol
2000 výt.
Pozn.
Dostupné též v digitální podobě v aplikaci Kramerius
Bibliografie
Obsahuje bibliografii
Věcný rejstřík

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-0818.528
Absenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-0818.528
Absenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 24 hodin
TK-0075.966-80
Absenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 24 hodin
TK-0075.966-80