Základy konzervace potravin
Publikace shrnuje základní poznatky o zásadách a způsobech konzervace. Pojednává o látkovém složení a spontánní vzájemné reakci složek neúdržných potravin, o reakci látkových složek neúdržných potravin s cizorodýmilátkamiprostředí a obraně proti těmto reakcím. Objasňuje původce mikrobních změn, jejich životní podmínky a … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 513, [1] s. : obr., fot. a tb. ; 8°
- Vydáno
-
Praha :
SNTL,
1980
- Vydání
- 2., přeprac. vyd.
- Popis jednotky
- Obálka a vazba: Karel Wick
Určeno [také] pro stud. odb. a vys. škol
2000 výt.
Pozn.
Dostupné též v digitální podobě v aplikaci Kramerius - Bibliografie
- Obsahuje bibliografii
Věcný rejstřík
Jednotky
Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Poznámka | Signatura | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Prezenčně
|
Načítá se…
|
MZK
|
Sklad / do 1 hodiny
|
2-0818.528 | ||||
Absenčně
|
Načítá se…
|
MZK
|
Sklad / do 1 hodiny
|
2-0818.528 | ||||
Absenčně
|
Načítá se…
|
MZK
|
Sklad / do 24 hodin
|
TK-0075.966-80 | ||||
Absenčně
|
Načítá se…
|
MZK
|
Sklad / do 24 hodin
|
TK-0075.966-80 |