Výrobky ze šlehaných hmot. 2

Chci si vypůjčit

Receptury pro přípravu cukrářských výrobků ze šlehaných hmot.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jaroslava Stejskalová
Další autoři
František Kadlec
Ivana Nováková
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
92 s., barev. fotogr. na příl. : tab. ; 30 cm
Vydáno
Praha : Idea servis, 1995
Vydání
1. vyd.
Edice
Receptury pro cukrářskou výrobu
Témata
ISBN
80-901462-7-9
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
4-1002.472,2