Velká japonská kuchařka

Chci si vypůjčit

Pod vedením čtyř nejlepších japonských kuchařů, kteří působí v České republice, zvládnete přípravu sushi i japonských specialit krok za krokem

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Tomio Okamura, 1972-
Další autoři
Mie Krejčíková Okamura, 1976-
Yoshimi Yokoyama, 1975-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
150 s. : il. (převážně barev.), portréty ; 29 cm
Vydáno
Praha : Fragment, 2013
Vydání
1. vyd.
Témata
Popis jednotky
Přeloženo z japonštiny?
ISBN
978-80-253-1681-8

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Dvory půjčovna
Volný výběr
641.568(520)
Absenčně
Výměnný fond
VF
VF 641.568(520)