Miroslav Čeřovský

Dr. Ing., pedagog na Vysoké škole chemicko-technologické, práce v oboru hygieny potravin.

Uloženo v:

Authority Details

Zdroj
www(Vysoká škola chemicko-technologická v Praze), cit. 18. 8. 2011
Typ dokumentu
Ostatní Informace o osobách
Publikace

MARC

LEADER 00000nz a2200000n 4500
001 uzp2011655135
003 CZ PrNK
005 20130206091009.0
008 110818|n|acnnnaabn n a|a
040 |a ABA009  |b cze  |d ABA001 
100 1 |a Čeřovský, Miroslav  |7 uzp2011655135 
370 |c Česko 
670 |a www(Vysoká škola chemicko-technologická v Praze), cit. 18. 8. 2011  |b profesní údaje 
670 |a Miroslav Čeřovský: Jak je to se správnou hygienickou a výrobní praxí a kritickými body. In: Výživa a potraviny, 59, č. 4 (2004), Příl. Zpravodaj školního stravování, s. 48-54. 
678 0 |a Dr. Ing., pedagog na Vysoké škole chemicko-technologické, práce v oboru hygieny potravin. 
906 |a za20110818  |b taol 
906 |a vr20130206  |b ivlo 
998 |a http://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=000655135&local_base=AUT