Miroslav Čeřovský
Dr. Ing., pedagog na Vysoké škole chemicko-technologické, práce v oboru hygieny potravin.
Uloženo v:
Authority Details
- Zdroj
- www(Vysoká škola chemicko-technologická v Praze), cit. 18. 8. 2011
- Typ dokumentu
- Ostatní Informace o osobách
- Publikace
MARC
LEADER | 00000nz a2200000n 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | uzp2011655135 | ||
003 | CZ PrNK | ||
005 | 20130206091009.0 | ||
008 | 110818|n|acnnnaabn n a|a | ||
040 | |a ABA009 |b cze |d ABA001 | ||
100 | 1 | |a Čeřovský, Miroslav |7 uzp2011655135 | |
370 | |c Česko | ||
670 | |a www(Vysoká škola chemicko-technologická v Praze), cit. 18. 8. 2011 |b profesní údaje | ||
670 | |a Miroslav Čeřovský: Jak je to se správnou hygienickou a výrobní praxí a kritickými body. In: Výživa a potraviny, 59, č. 4 (2004), Příl. Zpravodaj školního stravování, s. 48-54. | ||
678 | 0 | |a Dr. Ing., pedagog na Vysoké škole chemicko-technologické, práce v oboru hygieny potravin. | |
906 | |a za20110818 |b taol | ||
906 | |a vr20130206 |b ivlo | ||
998 | |a http://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=000655135&local_base=AUT |