Eva Samková

Zemědělská ing., Ph.D., práce o jakosti, hodnocení a zpracování živočišných produktů.

Uloženo v:

Authority Details

Zdroj
Samková,E.-Pešek,M.-Špička,J.: Mastné kyseliny mléčného tuku skotu a faktory ovlivňující jejich zastoupení
Typ dokumentu
Ostatní Informace o osobách
Publikace

MARC

LEADER 00000nz a2200000n 4500
001 mzk2008479446
003 CZ PrNK
005 20081029081640.0
008 081010|n|acnnnaabn n a|a
040 |a BOA001  |b cze 
100 1 |a Samková, Eva  |7 mzk2008479446 
370 |c Česko 
670 |a Samková,E.-Pešek,M.-Špička,J.: Mastné kyseliny mléčného tuku skotu a faktory ovlivňující jejich zastoupení 
670 |a www(Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích. Zemědělská fakulta)  |b autoritní forma, profesní údaje 
678 0 |a Zemědělská ing., Ph.D., práce o jakosti, hodnocení a zpracování živočišných produktů. 
906 |a ko20081029  |b pospel 
998 |a http://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=000479446&local_base=AUT