Jiří Hrdlička
Autor prací z oblasti potravinářské technologie.
Uloženo v:
Authority Details
- Zdroj
- Jan Pokorný, Jiří Hrdlička, Milan Karvánek: Návody ke cvičení z všeobecné analýzy potravin
- Typ dokumentu
- Ostatní Informace o osobách
- Publikace
MARC
LEADER | 00000nz a2200000n 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | jx20050502020 | ||
003 | CZ PrNK | ||
005 | 20060522134942.0 | ||
008 | 050502|n|acnnnaabn n a|a | ||
040 | |a ABA001 |b cze | ||
100 | 1 | |a Hrdlička, Jiří |7 jx20050502020 | |
370 | |c Česko | ||
670 | |a Jan Pokorný, Jiří Hrdlička, Milan Karvánek: Návody ke cvičení z všeobecné analýzy potravin | ||
670 | |a Hana Sedláčková, Jiří Hrdlička: Technológia pokrmov pre 1. ročník stredných škôl spoločného stravovania | ||
670 | |a Michal Voldřich, Jiří Hrdlička: Technologický význam kyanogenních glykosidů peckového ovoce | ||
678 | 0 | |a Autor prací z oblasti potravinářské technologie. | |
906 | |a fx20060522 |b tone | ||
906 | |a nv20050502 | ||
998 | |a http://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=000284122&local_base=AUT |