Jiří Hrdlička

Autor prací z oblasti potravinářské technologie.

Uloženo v:

Authority Details

Zdroj
Jan Pokorný, Jiří Hrdlička, Milan Karvánek: Návody ke cvičení z všeobecné analýzy potravin
Typ dokumentu
Ostatní Informace o osobách
Publikace

MARC

LEADER 00000nz a2200000n 4500
001 jx20050502020
003 CZ PrNK
005 20060522134942.0
008 050502|n|acnnnaabn n a|a
040 |a ABA001  |b cze 
100 1 |a Hrdlička, Jiří  |7 jx20050502020 
370 |c Česko 
670 |a Jan Pokorný, Jiří Hrdlička, Milan Karvánek: Návody ke cvičení z všeobecné analýzy potravin 
670 |a Hana Sedláčková, Jiří Hrdlička: Technológia pokrmov pre 1. ročník stredných škôl spoločného stravovania 
670 |a Michal Voldřich, Jiří Hrdlička: Technologický význam kyanogenních glykosidů peckového ovoce 
678 0 |a Autor prací z oblasti potravinářské technologie. 
906 |a fx20060522  |b tone 
906 |a nv20050502 
998 |a http://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=000284122&local_base=AUT