Domácí kuchařka : 1112 receptur

Chci si vypůjčit

Dobré jídlo je jako umělecké dílo, musíte dokonale zvládnout řemeslo a pak ladíte do kulinářského zázraku. Víte, že Magdalena Dobromila servírovala „tatarský biftek“? Domácí kuchařka je grunt české kuchyně. Při čtení si teprve uvědomíte, že už vše bylo vymyšleno a její následovníci už vlastně jen přizpůsobovali její celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Magdalena Dobromila Rettigová, 1785-1845
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
573 stran : ilustrace ; 24 cm
Vydáno
V Praze : Fortuna Libri, 2016
Témata
ISBN
978-80-7546-070-7

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
SVKHK
3. NP
V641.55/.56 A0-45797