Skladování ovoce a zeleniny beze ztrát

Chci si vypůjčit

Příručka, rozdělená podle jednotlivých druhů ovoce a zeleniny, se zabývá technologií skladování a ošetřováním ve skladovacích prostorách i při prodeji. Zároveň upozorňuje na nejčastější škůdce a choroby skladovaných zásob. Úvodní kapitoly pojednávají o některých všeobecných problémech skladování a techniky skladů.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Svatopluk Štampach
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
228 s.
Vydáno
Praha : Vydavatelství obchodu, 1964
Vydání
1. vyd.
Edice
Knižnice zbožíznaleckých příruček ; sv. 15
Navrhnout k digitalizaci
Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
SVKHK
Sklad - do 45 min.
107 608a
Absenčně
Načítá se…
SVKHK
Sklad - do 45 min.
107 608