Skladování ovoce a zeleniny beze ztrát
Příručka, rozdělená podle jednotlivých druhů ovoce a zeleniny, se zabývá technologií skladování a ošetřováním ve skladovacích prostorách i při prodeji. Zároveň upozorňuje na nejčastější škůdce a choroby skladovaných zásob. Úvodní kapitoly pojednávají o některých všeobecných problémech skladování a techniky skladů.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 228 s.
- Vydáno
-
Praha :
Vydavatelství obchodu,
1964
- Vydání
- 1. vyd.
- Edice
- Knižnice zbožíznaleckých příruček ;
sv. 15
- Navrhnout k digitalizaci
- Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:
MARC
LEADER | 00000nam a22000001a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 000494604 | ||
003 | CZ HkSVK | ||
005 | 20091105104747.0 | ||
008 | 060216 1964 xr e cze | ||
040 | |a HKA001 |b cze | ||
100 | 1 | |a Štampach, Svatopluk |7 jx20040722050 |4 aut | |
245 | 1 | 0 | |a Skladování ovoce a zeleniny beze ztrát / |c Svatopluk Štampach |
250 | |a 1. vyd. | ||
260 | |a Praha : |b Vydavatelství obchodu, |c 1964 | ||
300 | |a 228 s. | ||
490 | 1 | |a Knižnice zbožíznaleckých příruček ; |v sv. 15 | |
830 | 0 | |a Knižnice zbožíznaleckých příruček ; |v sv. 15 | |
990 | |a BK | ||
996 | # | # | |b 231040612175 |c 107 608a |l SVKHK |r Sklad - do 45 min. |n 000 |w 000494604 |u 000010 |e HKA001 |j HKA50 |s A |a 0 |a 24 |t HKA001.HKA01000494604.HKA50000494604000010 |
996 | # | # | |b 231040612176 |c 107 608 |l SVKHK |r Sklad - do 45 min. |n 000 |w 000494604 |u 000020 |e HKA001 |j HKA50 |s A |a 0 |a 24 |t HKA001.HKA01000494604.HKA50000494604000020 |
910 | |a HKA001 |b 107 608 |