Skladování ovoce a zeleniny beze ztrát

Chci si vypůjčit

Příručka, rozdělená podle jednotlivých druhů ovoce a zeleniny, se zabývá technologií skladování a ošetřováním ve skladovacích prostorách i při prodeji. Zároveň upozorňuje na nejčastější škůdce a choroby skladovaných zásob. Úvodní kapitoly pojednávají o některých všeobecných problémech skladování a techniky skladů.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Svatopluk Štampach
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
228 s.
Vydáno
Praha : Vydavatelství obchodu, 1964
Vydání
1. vyd.
Edice
Knižnice zbožíznaleckých příruček ; sv. 15
Navrhnout k digitalizaci
Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:

MARC

LEADER 00000nam a22000001a 4500
001 000494604
003 CZ HkSVK
005 20091105104747.0
008 060216 1964 xr e cze
040 |a HKA001  |b cze 
100 1 |a Štampach, Svatopluk  |7 jx20040722050  |4 aut 
245 1 0 |a Skladování ovoce a zeleniny beze ztrát /  |c Svatopluk Štampach 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Vydavatelství obchodu,  |c 1964 
300 |a 228 s. 
490 1 |a Knižnice zbožíznaleckých příruček ;  |v sv. 15 
830 0 |a Knižnice zbožíznaleckých příruček ;  |v sv. 15 
990 |a BK 
996 # # |b 231040612175  |c 107 608a  |l SVKHK  |r Sklad - do 45 min.  |n 000  |w 000494604  |u 000010  |e HKA001  |j HKA50  |s A  |a 0  |a 24  |t HKA001.HKA01000494604.HKA50000494604000010 
996 # # |b 231040612176  |c 107 608  |l SVKHK  |r Sklad - do 45 min.  |n 000  |w 000494604  |u 000020  |e HKA001  |j HKA50  |s A  |a 0  |a 24  |t HKA001.HKA01000494604.HKA50000494604000020 
910 |a HKA001  |b 107 608