Technologie přípravy pokrmů pro II. ročník : učební text pro pokusný studijní obor Provoz hotelů a společného stravování
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 330 s.
- Vydáno
-
Praha :
Merkur,
1976
MARC
LEADER | 00000nam a22000001a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 000486931 | ||
003 | CZ HkSVK | ||
005 | 20060207000000.0 | ||
008 | 060124 1976 xr e cze | ||
040 | |a HKA001 |b cze | ||
100 | 1 | |a Stropnický, Jiří |7 227236 |4 aut | |
245 | 1 | 0 | |a Technologie přípravy pokrmů pro II. ročník : |b učební text pro pokusný studijní obor Provoz hotelů a společného stravování / |c Jiří Stropnický |
260 | |a Praha : |b Merkur, |c 1976 | ||
300 | |a 330 s. | ||
990 | |a BK | ||
996 | # | # | |b 231040624623 |c 374 230 |l SVKHK |r Sklad - do 45 min. |n 000 |w 000486931 |u 000010 |e HKA001 |j HKA50 |s A |a 0 |a 24 |t HKA001.HKA01000486931.HKA50000486931000010 |
910 | |a HKA001 |b 374 230 |