Vaříme bez zbytečné práce

Chci si vypůjčit

Návody k jídelníčku a předpisy na méně obvyklé pokrmy jsou sestaveny do časových úseků podle ročních období, jež ovlivňují zásobování i životní způsob. Úvodem ukazuje, jak dodržovat základní pravidla zdravé výživy a jak organizovat práci v kuchyni.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Božena Krchová
Další autoři
Zdenka Dvořáková
Eva Kašparová, 1947-
Olga Zárubová
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
31 s. : il.
Vydáno
Praha : Práce, 1964
Vydání
1. vyd.
Edice
Sešity domácího hospodaření ; sv. 22
Navrhnout k digitalizaci
Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
SVKHK
Sklad - do 45 min.
I-109 658