Dobrou chuť
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 135 s. : il. ; 21 cm
- Vydáno
-
V Českých Budějovicích :
Jihočeské muzeum,
2003
- Témata
- Popis jednotky
- Název z obálky
- ISBN
- 80-86260-26-7
MARC
LEADER | 00000nam a2200000 a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 000336619 | ||
003 | CZ HkSVK | ||
005 | 20240915102656.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 031017s2003 xr ach e f 000 0 cze d | ||
015 | |a cnb001249142 | ||
020 | |a 80-86260-26-7 |q (brož.) | ||
040 | |a HKA001 |b cze | ||
072 | 7 | |a 641 |x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |2 Konspekt |9 19 | |
245 | 0 | 0 | |a Dobrou chuť / |c sestavili Leoš Nikrmajer, Jiří Petráš |
260 | |a V Českých Budějovicích : |b Jihočeské muzeum, |c 2003 | ||
300 | |a 135 s. : |b il. ; |c 21 cm | ||
500 | |a Název z obálky | ||
650 | 0 | 7 | |a gastronomie |7 ph120473 |z Česko |2 czenas |
650 | 0 | 7 | |a stravování |7 ph182426 |x dějiny |2 czenas |
650 | 0 | 7 | |a stravování |7 ph182426 |z Česko |2 czenas |
650 | 0 | 7 | |a jídlo |7 ph634636 |x kulturní aspekty |2 czenas |
650 | 0 | 7 | |a vaření |7 ph126998 |2 czenas |
650 | 0 | 7 | |a stolování |7 ph126117 |2 czenas |
655 | 7 | |a sborníky |7 fd163935 |2 czenas | |
700 | 1 | |a Nikrmajer, Leoš, |d 1969- |7 xx0007866 |4 com | |
700 | 1 | |a Petráš, Jiří, |d 1963- |7 jo20000080764 |4 com | |
990 | |a BK | ||
996 | # | # | |b 231040422277 |c 757 405 |l SVKHK |r Sklad - do 45 min. |n 003 |p P |w 000336619 |u 000010 |e HKA001 |j HKA50 |s A |a 0 |a 24 |t HKA001.HKA01000336619.HKA50000336619000010 |
996 | # | # | |b 231040785829 |c 757 405a |l SVKHK |r Sklad - do 45 min. |n 000 |p N |w 000336619 |u 000020 |e HKA001 |j HKA50 |s A |a 0 |a 24 |t HKA001.HKA01000336619.HKA50000336619000020 |
910 | |a HKA001 |b 757 405 |