Dobrou chuť

Chci si vypůjčit

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Další autoři
Leoš Nikrmajer, 1969-
Jiří Petráš, 1963-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
135 s. : il. ; 21 cm
Vydáno
V Českých Budějovicích : Jihočeské muzeum, 2003
Témata
Popis jednotky
Název z obálky
ISBN
80-86260-26-7

MARC

LEADER 00000nam a2200000 a 4500
001 000336619
003 CZ HkSVK
005 20240915102656.0
007 ta
008 031017s2003 xr ach e f 000 0 cze d
015 |a cnb001249142 
020 |a 80-86260-26-7  |q (brož.) 
040 |a HKA001  |b cze 
072 7 |a 641  |x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla  |2 Konspekt  |9 19 
245 0 0 |a Dobrou chuť /  |c sestavili Leoš Nikrmajer, Jiří Petráš 
260 |a V Českých Budějovicích :  |b Jihočeské muzeum,  |c 2003 
300 |a 135 s. :  |b il. ;  |c 21 cm 
500 |a Název z obálky 
650 0 7 |a gastronomie  |7 ph120473  |z Česko  |2 czenas 
650 0 7 |a stravování  |7 ph182426  |x dějiny  |2 czenas 
650 0 7 |a stravování  |7 ph182426  |z Česko  |2 czenas 
650 0 7 |a jídlo  |7 ph634636  |x kulturní aspekty  |2 czenas 
650 0 7 |a vaření  |7 ph126998  |2 czenas 
650 0 7 |a stolování  |7 ph126117  |2 czenas 
655 7 |a sborníky  |7 fd163935  |2 czenas 
700 1 |a Nikrmajer, Leoš,  |d 1969-  |7 xx0007866  |4 com 
700 1 |a Petráš, Jiří,  |d 1963-  |7 jo20000080764  |4 com 
990 |a BK 
996 # # |b 231040422277  |c 757 405  |l SVKHK  |r Sklad - do 45 min.  |n 003  |p P  |w 000336619  |u 000010  |e HKA001  |j HKA50  |s A  |a 0  |a 24  |t HKA001.HKA01000336619.HKA50000336619000010 
996 # # |b 231040785829  |c 757 405a  |l SVKHK  |r Sklad - do 45 min.  |n 000  |p N  |w 000336619  |u 000020  |e HKA001  |j HKA50  |s A  |a 0  |a 24  |t HKA001.HKA01000336619.HKA50000336619000020 
910 |a HKA001  |b 757 405