Mrazírenská technologie II pro 3. ročník středních odborných učilišť

Chci si vypůjčit

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jaroslav Hrubý
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
331 s.
Vydáno
Praha : Výzkumný ústav potravinářského průmyslu, 1991
Vydání
1. vyd.
Témata
ISBN
80-85120-12-7

MARC

LEADER 00000nam a22000001a 4500
001 000133405
003 CZ HkSVK
005 20201119085213.0
008 981013 1991 xr e cze
020 |a 80-85120-12-7 
040 |a HKA001  |b cze 
072 7 |a 664  |x Potravinářský průmysl  |2 Konspekt  |9 19 
072 7 |a 37.016  |x Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice  |2 Konspekt  |9 22 
100 1 |a Hrubý, Jaroslav  |7 89955  |4 aut 
245 1 0 |a Mrazírenská technologie II pro 3. ročník středních odborných učilišť /  |c Jaroslav Hrubý 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Výzkumný ústav potravinářského průmyslu,  |c 1991 
300 |a 331 s. 
650 0 7 |a zmrazování potravin  |7 ph127650  |2 czenas 
650 0 7 |a technologie  |7 ph126489  |2 czenas 
655 7 |a učebnice učňovských škol  |7 fd338605  |2 czenas 
990 |a BK 
996 # # |b 231040195331  |c 678 756  |l SVKHK  |r Sklad - do 45 min.  |n 001  |w 000133405  |u 000010  |e HKA001  |j HKA50  |s A  |a 0  |a 24  |t HKA001.HKA01000133405.HKA50000133405000010 
910 |a HKA001  |b 678 756