Mrazírenská technologie II pro 3. ročník středních odborných učilišť
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 331 s.
- Vydáno
-
Praha :
Výzkumný ústav potravinářského průmyslu,
1991
- Vydání
- 1. vyd.
- Témata
- ISBN
- 80-85120-12-7
MARC
LEADER | 00000nam a22000001a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 000133405 | ||
003 | CZ HkSVK | ||
005 | 20201119085213.0 | ||
008 | 981013 1991 xr e cze | ||
020 | |a 80-85120-12-7 | ||
040 | |a HKA001 |b cze | ||
072 | 7 | |a 664 |x Potravinářský průmysl |2 Konspekt |9 19 | |
072 | 7 | |a 37.016 |x Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice |2 Konspekt |9 22 | |
100 | 1 | |a Hrubý, Jaroslav |7 89955 |4 aut | |
245 | 1 | 0 | |a Mrazírenská technologie II pro 3. ročník středních odborných učilišť / |c Jaroslav Hrubý |
250 | |a 1. vyd. | ||
260 | |a Praha : |b Výzkumný ústav potravinářského průmyslu, |c 1991 | ||
300 | |a 331 s. | ||
650 | 0 | 7 | |a zmrazování potravin |7 ph127650 |2 czenas |
650 | 0 | 7 | |a technologie |7 ph126489 |2 czenas |
655 | 7 | |a učebnice učňovských škol |7 fd338605 |2 czenas | |
990 | |a BK | ||
996 | # | # | |b 231040195331 |c 678 756 |l SVKHK |r Sklad - do 45 min. |n 001 |w 000133405 |u 000010 |e HKA001 |j HKA50 |s A |a 0 |a 24 |t HKA001.HKA01000133405.HKA50000133405000010 |
910 | |a HKA001 |b 678 756 |