Technologie přípravy pokrmů pro 1. ročník středních hotelových škol, studijní obor provoz hotelů a společného stravování
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 242 s.
- Vydáno
-
Praha :
Státní pedagogické nakladatelství,
1981
- Vydání
- 1. vyd.
- Navrhnout k digitalizaci
- Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:
MARC
LEADER | 00000nam a22000001a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 000127985 | ||
003 | CZ HkSVK | ||
005 | 20130928163144.0 | ||
008 | 980828 1981 xr e cze | ||
040 | |a HKA001 |b cze | ||
100 | 1 | |a Holas, Josef |7 mzk2009533562 |4 aut | |
245 | 1 | 0 | |a Technologie přípravy pokrmů pro 1. ročník středních hotelových škol, studijní obor provoz hotelů a společného stravování / |c Josef Holas |
250 | |a 1. vyd. | ||
260 | |a Praha : |b Státní pedagogické nakladatelství, |c 1981 | ||
300 | |a 242 s. | ||
990 | |a BK | ||
996 | # | # | |b 231040183111 |c 606 764 |l SVKHK |r Sklad - do 45 min. |n 000 |w 000127985 |u 000010 |e HKA001 |j HKA50 |s A |a 0 |a 24 |t HKA001.HKA01000127985.HKA50000127985000010 |
910 | |a HKA001 |b 606 764 |