Technologie přípravy pokrmů pro 1. ročník středních hotelových škol, studijní obor provoz hotelů a společného stravování

Chci si vypůjčit

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Josef Holas
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
242 s.
Vydáno
Praha : Státní pedagogické nakladatelství, 1981
Vydání
1. vyd.
Navrhnout k digitalizaci
Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:

MARC

LEADER 00000nam a22000001a 4500
001 000127985
003 CZ HkSVK
005 20130928163144.0
008 980828 1981 xr e cze
040 |a HKA001  |b cze 
100 1 |a Holas, Josef  |7 mzk2009533562  |4 aut 
245 1 0 |a Technologie přípravy pokrmů pro 1. ročník středních hotelových škol, studijní obor provoz hotelů a společného stravování /  |c Josef Holas 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Státní pedagogické nakladatelství,  |c 1981 
300 |a 242 s. 
990 |a BK 
996 # # |b 231040183111  |c 606 764  |l SVKHK  |r Sklad - do 45 min.  |n 000  |w 000127985  |u 000010  |e HKA001  |j HKA50  |s A  |a 0  |a 24  |t HKA001.HKA01000127985.HKA50000127985000010 
910 |a HKA001  |b 606 764