Difúzní pochody chemické a potravinářské I

Chci si vypůjčit

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jiří Dohnal, 1919-
Další autoři
České vysoké učení technické v Praze. Strojní fakulta
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
310 s. : il., tab., grafy ; 29 cm
Vydáno
Praha : České vysoké učení technické, 1986
Vydání
1. vyd.
Témata
Bibliografie
Obsahuje bibliografii
Navrhnout k digitalizaci
Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
SVKHK
Sklad - do 45 min.
I-671 679
Absenčně
Načítá se…
SVKHK
Sklad - do 45 min.
I-671 679a