Základy výživy
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 174 s.
- Vydáno
-
Praha :
Státní nakladatelství technické literatury,
1985
- Vydání
- 1. vyd.
- Navrhnout k digitalizaci
- Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:
MARC
LEADER | 00000nam a22000001a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 000022442 | ||
003 | CZ HkSVK | ||
005 | 20140919083944.0 | ||
008 | 990602 1985 xr e cze | ||
015 | |a cnb000024878 | ||
040 | |a HKA001 |b cze | ||
100 | 1 | |a Janíček, Gustav, |d 1911-1995 |7 jk01050944 |4 aut | |
245 | 1 | 0 | |a Základy výživy / |c Gustav Janíček, Karel Halačka |
250 | |a 1. vyd. | ||
260 | |a Praha : |b Státní nakladatelství technické literatury, |c 1985 | ||
300 | |a 174 s. | ||
710 | 2 | |a Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. |b Fakulta potravinářské a biochemické technologie |7 ko20010091853 |4 pbl | |
700 | 1 | |a Halačka, Karel, |d 1910-2002 |7 jk01033192 |4 aut | |
990 | |a BK | ||
996 | # | # | |b 231040025466 |c I-663 889 |l SVKHK |r Sklad - do 45 min. |n 002 |w 000022442 |u 000010 |e HKA001 |j HKA50 |s A |a 0 |a 24 |t HKA001.HKA01000022442.HKA50000022442000010 |
910 | |a HKA001 |b I-663 889 |