Základy výživy

Chci si vypůjčit

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Gustav Janíček, 1911-1995
Další autoři
Karel Halačka, 1910-2002
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
174 s.
Vydáno
Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1985
Vydání
1. vyd.
Navrhnout k digitalizaci
Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:

MARC

LEADER 00000nam a22000001a 4500
001 000022442
003 CZ HkSVK
005 20140919083944.0
008 990602 1985 xr e cze
015 |a cnb000024878 
040 |a HKA001  |b cze 
100 1 |a Janíček, Gustav,  |d 1911-1995  |7 jk01050944  |4 aut 
245 1 0 |a Základy výživy /  |c Gustav Janíček, Karel Halačka 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Státní nakladatelství technické literatury,  |c 1985 
300 |a 174 s. 
710 2 |a Vysoká škola chemicko-technologická v Praze.  |b Fakulta potravinářské a biochemické technologie  |7 ko20010091853  |4 pbl 
700 1 |a Halačka, Karel,  |d 1910-2002  |7 jk01033192  |4 aut 
990 |a BK 
996 # # |b 231040025466  |c I-663 889  |l SVKHK  |r Sklad - do 45 min.  |n 002  |w 000022442  |u 000010  |e HKA001  |j HKA50  |s A  |a 0  |a 24  |t HKA001.HKA01000022442.HKA50000022442000010 
910 |a HKA001  |b I-663 889