Metody senzorické analýzy potravin a stanovení senzorické jakosti

Chci si vypůjčit

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jan Pokorný, 1928-2011
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
196 s. : 11 černobíl. obr.
Vydáno
Praha : ÚZPI, 1993
Vydání
1. vyd.
Témata
Popis jednotky
Angl. resumé
Lit.
ISBN
80-85120-34-8
Navrhnout k digitalizaci
Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:

MARC

LEADER 00000nam a2200000 a 4500
001 000018360
003 CZ HkSVK
005 20160831152406.0
008 010223 1993 xr e cze
020 |a 80-85120-34-8 
040 |a HKA001  |b cze 
072 7 |a 543  |x Analytická chemie  |2 Konspekt  |9 10 
100 1 |a Pokorný, Jan,  |d 1928-2011  |7 jk01100050  |4 aut 
245 1 0 |a Metody senzorické analýzy potravin a stanovení senzorické jakosti /  |c Jan Pokorný 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b ÚZPI,  |c 1993 
300 |a 196 s. :  |b 11 černobíl. obr. 
500 |a Angl. resumé 
500 |a Lit. 
650 0 7 |a potraviny  |7 ph115833  |2 czenas 
650 0 7 |a senzorická analýza  |7 ph137714  |2 czenas 
650 0 7 |a kvalita potravin  |7 ph135653  |2 czenas 
655 7 |a příručky  |7 fd133209 
990 |a BK 
996 # # |b 231040027391  |c 682 985  |l SVKHK  |r 3. NP  |n 010  |h V663  |w 000018360  |u 000010  |e HKA001  |j HKA50  |s A  |a 0  |a 24  |t HKA001.HKA01000018360.HKA50000018360000010 
910 |a HKA001  |b 682 985