Konservování potravin
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 104 stran : ilustrace ; 20 cm
- Vydáno
-
Kroměříž :
Jan Forejtek,
1947
- Vydání
- VII. opravené vydání
- Popis jednotky
- Dostupné též v digitální podobě v aplikaci Kramerius
MARC
LEADER | 00000nam a22000002i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 001882330 | ||
003 | CZ BrMZK | ||
005 | 20240111110936.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 240111s1947 xr a er|||||||||||cze d | ||
015 | |a cnb000669906 | ||
020 | |q (Brožováno) : |c Kčs 27,00 | ||
035 | |a (OCoLC)85407028 | ||
040 | |a ABA001 |b cze |c PNA001 |d ABA001 |d BOA001 |e rda | ||
100 | 1 | |a Hradilová, Marie, |d 1879-1963 |7 jk01042642 |4 aut | |
245 | 1 | 0 | |a Konservování potravin / |c napsala M. Hradilová |
250 | |a VII. opravené vydání | ||
264 | 1 | |a Kroměříž : |b Jan Forejtek, |c 1947 | |
300 | |a 104 stran : |b ilustrace ; |c 20 cm | ||
336 | |a text |b txt |2 rdacontent | ||
337 | |a bez média |b n |2 rdamedia | ||
338 | |a svazek |b nc |2 rdacarrier | ||
500 | |a Dostupné též v digitální podobě v aplikaci Kramerius | ||
856 | 4 | 1 | |u http://www.digitalniknihovna.cz/mzk/uuid/uuid:53788930-d7a8-11ee-bb18-0050568d319f |y Digitalizovaný dokument |x NDK |
910 | |a BOA001 |b 2-0203.122 | ||
990 | |a BK | ||
991 | |b 202401 | ||
996 | 6 | |b 2618754684 |c 2-0203.122 |l MZK |r Sklad / do 24 hodin |n 0 |w 001949971 |u 000010 |a 1 |e BOA001 |j MZK50 |s P |t BOA001.MZK01001882330.MZK50001949971000010 |