Oslík jde do školky - Mrázková, Eva; Nerádová, Mária, 1988- (V Brně : Edika, 2022)
Oslíka čeká ve školce divadelní představení, na cestu do školky se vydá sám bez tatínka. Kniha s pevnými listy a zvukovými tlačítky.
Kartonové listy se zvukovými tlačítky a zvukovým modulem na konci knihy
Pro děti od 3 let
Keywords: příběhy; leporela; knihy se zvuky; publikace pro děti; stories; folding picture-books; play and sound books; children's literature