Jídlo pro radost : proč jíme to, co jíme, a nejíme to, co nejíme

Chci si vypůjčit

Autorka se zabývá antropologií jídla a v této knize čtenáře srozumitelnou formou seznamuje se zajímavými poznatky z tohoto oboru.V knize čtenář najde dostatek informací, aby pochopil minulost a přítomnost vztahu člověka k jídlu, třeba proč se bráníme neznámým jídlům, proč si oblíbíme některá jídla, čtenář se seznámí s rituály celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Eva Ferrarová, 1953-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
238 stran : barevné ilustrace, mapy, faksimile ; 24 cm
Vydáno
V Brně : Edika, 2021
Vydání
1. vydání
Témata
Bibliografie
Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
ISBN
978-80-266-1629-0

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-1465.861
Absenčně
Načítá se…
Vol.výběr
VV 0p
39 FER 2-1465.861