Jídlo pro radost : proč jíme to, co jíme, a nejíme to, co nejíme

Chci si vypůjčit

Autorka se zabývá antropologií jídla a v této knize čtenáře srozumitelnou formou seznamuje se zajímavými poznatky z tohoto oboru.V knize čtenář najde dostatek informací, aby pochopil minulost a přítomnost vztahu člověka k jídlu, třeba proč se bráníme neznámým jídlům, proč si oblíbíme některá jídla, čtenář se seznámí s rituály celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Eva Ferrarová, 1953-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
238 stran : barevné ilustrace, mapy, faksimile ; 24 cm
Vydáno
V Brně : Edika, 2021
Vydání
1. vydání
Témata
Bibliografie
Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
ISBN
978-80-266-1629-0

MARC

LEADER 00000nam a2200000 i 4500
001 nkc20213326769
003 CZ PrNK
005 20210729112949.0
007 ta
008 210604s2021 xr abh e 000 0 cze
015 |a cnb003326769 
020 |a 978-80-266-1629-0  |q (vázáno) :  |c Kč 399,00 
035 |a (OCoLC)1263280118 
040 |a BOA001  |b cze  |d ABA001  |e rda 
072 7 |a 39  |x Kulturní antropologie. Etnologie. Etnografie  |2 Konspekt  |9 1 
080 |a 39:641/642  |2 MRF 
080 |a 613.2  |2 MRF 
080 |a 304  |2 MRF 
080 |a 392.81  |2 MRF 
080 |a 316.72/.75  |2 MRF 
080 |a 641/642  |2 MRF 
080 |a 663/664  |2 MRF 
080 |a 502.131.1  |2 MRF 
080 |a (048.8)  |2 MRF 
100 1 |a Ferrarová, Eva,  |d 1953-  |7 xx0016854  |4 aut 
245 1 0 |a Jídlo pro radost :  |b proč jíme to, co jíme, a nejíme to, co nejíme /  |c Eva Ferrarová 
250 |a 1. vydání 
264 1 |a V Brně :  |b Edika,  |c 2021 
300 |a 238 stran :  |b barevné ilustrace, mapy, faksimile ;  |c 24 cm 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
336 |a statický obraz  |b sti  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
504 |a Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy 
650 0 7 |a antropologie jídla  |7 ph1121864  |2 czenas 
650 0 7 |a stravování  |7 ph182426  |x sociální aspekty  |2 czenas 
650 0 7 |a stravovací zvyky  |7 ph931806  |x kulturní aspekty  |2 czenas 
650 0 7 |a gastronomie  |7 ph120473  |2 czenas 
650 0 7 |a potraviny  |7 ph115833  |2 czenas 
650 0 7 |a udržitelný rozvoj  |7 ph126768  |2 czenas 
650 0 9 |a food anthropology  |2 eczenas 
650 0 9 |a catering  |x social aspects  |2 eczenas 
650 0 9 |a food habits  |x cultural aspects  |2 eczenas 
650 0 9 |a gastronomy  |2 eczenas 
650 0 9 |a foodstuffs  |2 eczenas 
650 0 9 |a sustainable development  |2 eczenas 
655 7 |a monografie  |7 fd132842  |2 czenas 
655 9 |a monographs  |2 eczenas 
910 2 |a BOA001  |b 2-1465.861 
928 9 |a Albatros Media - Edika 
990 |a BK 
991 |b 202107  |c NOV 
995 |a 01 
996 6 |b 2610870177  |c 2-1465.861  |l MZK  |r Sklad / do 1 hodiny  |n 2  |p p.v.  |w 001855762  |u 000010  |a 1  |e BOA001  |j MZK50  |s P  |t BOA001.MZK01001792669.MZK50001855762000010 
996 7 |b 2610871714  |c 2-1465.861  |l Vol.výběr  |r VV 0p  |n 6  |p kup  |h 39 FER  |w 001855762  |u 000020  |a 0  |e BOA001  |j MZK50  |s A  |t BOA001.MZK01001792669.MZK50001855762000020