Základy pekařské technologie : kontrola surovin, skladování a stručný popis základních podmínek pro pekařskou výrobu : učební pomůcka pro závodné školy práce

Chci si vypůjčit

Brožura podává stručný souhrn pokynů pro zajištění kvalitní pekařské výroby a uvádí též směrnice pro přejímání a kontrolu surovin, pro jejich skladování a pro úpravu skladišť.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Vladimír Tomsa
Další autoři
Karel Matějovský
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
37 s. ; 8°
Vydáno
Praha : Práce, 1953
Vydání
1. vyd.
Popis jednotky
3300 výt.
Uživatelské určení
Určeno pracujícím v pekárnách
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 24 hodin
X-0318.538