Základy pekařské technologie : kontrola surovin, skladování a stručný popis základních podmínek pro pekařskou výrobu : učební pomůcka pro závodné školy práce

Chci si vypůjčit

Brožura podává stručný souhrn pokynů pro zajištění kvalitní pekařské výroby a uvádí též směrnice pro přejímání a kontrolu surovin, pro jejich skladování a pro úpravu skladišť.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Vladimír Tomsa
Další autoři
Karel Matějovský
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
37 s. ; 8°
Vydáno
Praha : Práce, 1953
Vydání
1. vyd.
Popis jednotky
3300 výt.
Uživatelské určení
Určeno pracujícím v pekárnách
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

MARC

LEADER 00000nam a22000002a 4500
001 001687440
003 CZ BrMZK
005 20190610133335.0
007 ta
008 190610s1953 xr er|||||||||||cze d
015 |a cnb000414698 
035 |a (OCoLC)85179765 
040 |a ABA001  |b cze  |c OLA001  |d ABA001  |d BOA001 
100 1 |a Tomsa, Vladimír  |4 aut 
245 1 0 |a Základy pekařské technologie :  |b kontrola surovin, skladování a stručný popis základních podmínek pro pekařskou výrobu : učební pomůcka pro závodné školy práce /  |c Vladimír Tomsa, Karel Matějovský 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Práce,  |c 1953 
300 |a 37 s. ;  |c 8° 
500 |a 3300 výt. 
521 8 |a Určeno pracujícím v pekárnách 
700 1 |a Matějovský, Karel  |7 hka20181009031  |4 aut 
910 |a BOA001  |b X-0318.538 
990 |a BK 
991 |b 201906 
996 6 |b 2618802833  |c X-0318.538  |l MZK  |r Sklad / do 24 hodin  |n 0  |w 001728466  |u 000010  |a 1  |e BOA001  |j MZK50  |s P  |t BOA001.MZK01001687440.MZK50001728466000010