Základy pekařské technologie : kontrola surovin, skladování a stručný popis základních podmínek pro pekařskou výrobu : učební pomůcka pro závodné školy práce
Brožura podává stručný souhrn pokynů pro zajištění kvalitní pekařské výroby a uvádí též směrnice pro přejímání a kontrolu surovin, pro jejich skladování a pro úpravu skladišť.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 37 s. ; 8°
- Vydáno
-
Praha :
Práce,
1953
- Vydání
- 1. vyd.
- Popis jednotky
- 3300 výt.
- Uživatelské určení
- Určeno pracujícím v pekárnách
- Navrhnout k digitalizaci
- Navrhnout k digitalizaci
MARC
LEADER | 00000nam a22000002a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 001687440 | ||
003 | CZ BrMZK | ||
005 | 20190610133335.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 190610s1953 xr er|||||||||||cze d | ||
015 | |a cnb000414698 | ||
035 | |a (OCoLC)85179765 | ||
040 | |a ABA001 |b cze |c OLA001 |d ABA001 |d BOA001 | ||
100 | 1 | |a Tomsa, Vladimír |4 aut | |
245 | 1 | 0 | |a Základy pekařské technologie : |b kontrola surovin, skladování a stručný popis základních podmínek pro pekařskou výrobu : učební pomůcka pro závodné školy práce / |c Vladimír Tomsa, Karel Matějovský |
250 | |a 1. vyd. | ||
260 | |a Praha : |b Práce, |c 1953 | ||
300 | |a 37 s. ; |c 8° | ||
500 | |a 3300 výt. | ||
521 | 8 | |a Určeno pracujícím v pekárnách | |
700 | 1 | |a Matějovský, Karel |7 hka20181009031 |4 aut | |
910 | |a BOA001 |b X-0318.538 | ||
990 | |a BK | ||
991 | |b 201906 | ||
996 | 6 | |b 2618802833 |c X-0318.538 |l MZK |r Sklad / do 24 hodin |n 0 |w 001728466 |u 000010 |a 1 |e BOA001 |j MZK50 |s P |t BOA001.MZK01001687440.MZK50001728466000010 |