Metodika testování antibiotické rezistence u bakterií mléčného kvašení využívaných v potravinářském průmyslu

Chci si vypůjčit

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Monika Morávková
Další autoři
Hana Vlková
Marta Dušková, 1980-
Renáta Karpíšková, 1956-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
23 stran ; 21 cm
Vydáno
Brno : Výzkumný ústav veterinárního lékařství, v.v.i., [2017]
Edice
Certifikovaná metodika ; č. 85
Témata
Bibliografie
Obsahuje bibliografie
ISBN
978-80-88233-05-3

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-1405.837
Absenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-1405.837