Mikrobiologie vajec a vaječných výrobků : určeno mistrům a technikům drůbežářských závodů, pracovníkům v mikrobiologických laboratořích a jako učební pomůcka studentům na drůbežářských školách

Get it

Mikrobiologie skořápkových vajec, vaječného obsahu a sušeného vaječného obsahu. Autor seznamuje s činiteli, vyvolávajícími mikrobiální zkázu vajec a s podmínkami, ovlivňujícími jejich výskyt a průběh. Rozvádí zejména mechanisaci pracovních úkonů a opatření hygienicko-sanitační.

Saved in:

Bibliographic Details

Main Author
František Musil
Document Type
Books
Physical Description
67 s. : il. ; 8°
Published
Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1956
Edition
1. vyd.
Series
Řada potravinářské literatury
Item Description
1300 výt.
Bibliography
Obsahuje bibliografii
Suggest for digitization
Suggest for digitization

Holdings

Help
You have to be logged in for creating requests.
Availability Status Department Collection Location Description Note Call #
In-house only
Loading…
MZK
Sklad / do 24 hodin
2-0369.016