Mikrobiologie vajec a vaječných výrobků : určeno mistrům a technikům drůbežářských závodů, pracovníkům v mikrobiologických laboratořích a jako učební pomůcka studentům na drůbežářských školách
Mikrobiologie skořápkových vajec, vaječného obsahu a sušeného vaječného obsahu. Autor seznamuje s činiteli, vyvolávajícími mikrobiální zkázu vajec a s podmínkami, ovlivňujícími jejich výskyt a průběh. Rozvádí zejména mechanisaci pracovních úkonů a opatření hygienicko-sanitační.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 67 s. : il. ; 8°
- Vydáno
-
Praha :
Státní nakladatelství technické literatury,
1956
- Vydání
- 1. vyd.
- Edice
- Řada potravinářské literatury
- Popis jednotky
- 1300 výt.
- Bibliografie
- Obsahuje bibliografii
- Navrhnout k digitalizaci
- Navrhnout k digitalizaci
MARC
LEADER | 00000nam a22000002a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 001441136 | ||
003 | CZ BrMZK | ||
005 | 20141210111317.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 141202s1956 xr a er|||||||||||cze d | ||
015 | |a cnb000724534 | ||
035 | |a (OCoLC)85455519 | ||
040 | |a ABA001 |b cze |c KLG001 |d ABA001 |d BOA001 | ||
100 | 1 | |a Musil, František |7 xx0030989 |4 aut | |
245 | 1 | 0 | |a Mikrobiologie vajec a vaječných výrobků : |b určeno mistrům a technikům drůbežářských závodů, pracovníkům v mikrobiologických laboratořích a jako učební pomůcka studentům na drůbežářských školách / |c František Musil |
250 | |a 1. vyd. | ||
260 | |a Praha : |b Státní nakladatelství technické literatury, |c 1956 | ||
300 | |a 67 s. : |b il. ; |c 8° | ||
490 | 1 | |a Řada potravinářské literatury | |
500 | |a 1300 výt. | ||
504 | |a Obsahuje bibliografii | ||
830 | 0 | |a Řada potravinářské literatury | |
910 | |a BOA001 |b 2-0369.016 | ||
990 | |a BK | ||
991 | |b 201412 | ||
996 | 6 | |b 2619151275 |c 2-0369.016 |l MZK |r Sklad / do 24 hodin |n 0 |w 001475999 |u 000010 |a 1 |e BOA001 |j MZK50 |s P |t BOA001.MZK01001441136.MZK50001475999000010 |