Příručka pro máslařské mistry : výroba másla na kovových a kontinuálních máselnicích : určeno mlékařským mistrům, vedoucím provozu a učební pomůcka průmyslové školy mlékárenské a závodům školní práce

Chci si vypůjčit

Seznamuje s nejnovějšími poznatky z technologie ošetřování smetany i výroby másla a popisuje jednotlivé typy nových výrobních zařízení naší i cizí výroby, jejich obsluhu a čištění.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Lubomír Kratochvíl, 1927-1997
Další autoři
Miloslav Vedlich, 1913-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
154 s. : il. ; 8°
Vydáno
Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1961
Vydání
1. vyd.
Edice
Řada potravinářské literatury
Popis jednotky
1115 výt.
Bibliografie
Obsahuje bibliografii a rejstřík
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

MARC

LEADER 00000nam a22000002a 4500
001 001390177
003 CZ BrMZK
005 20140619134313.0
007 ta
008 140526s1961 xr a er|||||||||||cze d
015 |a cnb000516791 
035 |a (OCoLC)85332487 
040 |a ABA001  |b cze  |c OSA001  |d ABA001  |d BOA001 
080 9 |a 637.2(024) 
100 1 |a Kratochvíl, Lubomír,  |d 1927-1997  |7 jk01062992  |4 aut 
245 1 0 |a Příručka pro máslařské mistry :  |b výroba másla na kovových a kontinuálních máselnicích : určeno mlékařským mistrům, vedoucím provozu a učební pomůcka průmyslové školy mlékárenské a závodům školní práce /  |c Lubomír Kratochvíl, Miloslav Vedlich 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Státní nakladatelství technické literatury,  |c 1961 
300 |a 154 s. :  |b il. ;  |c 8° 
490 1 |a Řada potravinářské literatury 
500 |a 1115 výt. 
504 |a Obsahuje bibliografii a rejstřík 
700 1 |a Vedlich, Miloslav,  |d 1913-  |7 jk01141881  |4 aut 
830 0 |a Řada potravinářské literatury 
910 |a BOA001  |b 2-0454.122 
990 |a BK 
991 |b 201405 
996 6 |b 2619078136  |c 2-0454.122  |l MZK  |r Sklad / do 24 hodin  |n 1  |w 001425130  |u 000010  |a 1  |e BOA001  |j MZK50  |s P  |t BOA001.MZK01001390177.MZK50001425130000010