Možnosti odborného vzdělání pracovníků a jeho obraz na webových stránkách : odborné vzdělávání v oblasti gastronomických služeb

Chci si vypůjčit

Monografie mapuje úroveň systému odborného vzdělávání v oblasti gastronomických služeb v ČR.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jan Chromý, 1956-
Další autoři
Monika Kohoutková
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
97 s. : il. ; 21 cm
Vydáno
Praha : Extrasystem, 2013
Vydání
1. vyd.
Edice
Didaktika, pedagogika
Témata
Popis jednotky
300 výt.
Bibliografie
Obsahuje bibliografii a rejstříky
ISBN
978-80-87570-13-5

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-1314.673