Skladování ovoce a zeleniny beze ztrát

Chci si vypůjčit

Příručka, rozdělená podle jednotlivých druhů ovoce a zeleniny, se zabývá technologií skladování a ošetřováním ve skladovacích prostorách i při prodeji. Zároveň upozorňuje na nejčastější škůdce a choroby skladovaných zásob. Úvodní kapitoly pojednávají o některých všeobecných problémech skladování a techniky skladů.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Svatopluk Štampach
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
228 s.
Vydáno
Praha : Vydavatelství obchodu, 1964
Vydání
1. vyd.
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

MARC

LEADER 00000nam a22000002a 4500
001 001348487
003 CZ BrMZK
005 20131126101453.0
007 ta
008 131126s1964 xr er|||||||||||cze d
015 |a cnb000479994 
035 |a (OCoLC)42097173 
040 |a ABA001  |b cze  |c BOA001  |d ABA001  |d ABA009  |d BOA001 
100 1 |a Štampach, Svatopluk  |7 jx20040722050  |4 aut 
245 1 0 |a Skladování ovoce a zeleniny beze ztrát /  |c Svatopluk Štampach 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Vydavatelství obchodu,  |c 1964 
300 |a 228 s. 
910 |a BOA001  |b 2-0524.861 
990 |a BK 
991 |b 201311 
996 7 |b 2619043938  |c 2-0524.861  |l HP2  |r DEN  |n 1  |w 001383265  |u 000010  |a 1  |e BOA001  |j MZK50  |s A  |t BOA001.MZK01001348487.MZK50001383265000010