Wok : [více než 100 nepostradatelných receptů]

Chci si vypůjčit

Rychlé opékání surovin ve woku na malém množství tuku za stálého obracení je šetrná metoda tepelné úpravy, při níž si suroviny uchovají svou chuť, barvu, konzistenci i výživovou hodnotu. Ve východní a jihovýchodní Asii, kde je wok důležitou součástí kuchyňského vybavení, se k zelenině a masu přidávají výrazná koření, omáčky celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
240 s. : barev. il. ; 16 cm
Vydáno
Praha : Slovart, c2009
Edice
Recepty na každý den
Témata
Popis jednotky
Přeloženo z angličtiny
Obsahuje rejstřík
ISBN
978-80-7391-244-4

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 24 hodin
S-1237.974