Analytická chemie cukrovarnická pro 4. ročník středních průmyslových škol potravinářské technologie : ob. 071-02/2

Chci si vypůjčit

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
František Pachlopník, -1978
Další autoři
Rudolf Zima
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
207 s.
Vydáno
Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1968
Vydání
2. nezm. vyd.
Edice
Řada potravinářské literatury
Popis jednotky
S tb. a obr. v textu
Bibliografie
Obsahuje bibliografii
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
PK-N-0008.435-68